Ellen ten Damme - nieuwe theatershow 'Barock'

Zangeres en performer Ellen ten Damme tourt dit seizoen langs de Nederlandse zalen met haar nieuwe show BAROCK. Samen met haar band nodigt Ellen het publiek uit om toe te treden tot haar hofhouding en deelgenoot te worden van een wervelende avond vol theatrale uitbundigheid. Verwacht een meertalig bal demasqué, een dynamische show met afwisselend nieuwe eigen songs en verrassende herkenbare songs. Na een eerste serie try outs, vanaf 14 september, staat op vrijdag 4 november een feestelijke première gepland in het DeLaMar Theater in Amsterdam (tour).
Met BAROCK presenteert Nederlands meest veelzijdige zangeres een nieuwe muziektheatershow in het verlengde van haar succes-shows Paris-Berlin en Casablanca. Dit keer droomt Ellen ten Damme weg in frivole vergankelijkheid aan een 17e eeuws hof vol schimmige intriges, schandalen en scabreuze excessen.

Promobeeld 8 Ellen ten Damme   BAROCK   Fotograaf Danny Ellinger

BAROCK is een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Ellen ten Damme straalt als een prettig krankzinnige zonnekoningin temidden van haar entourage, ze verleidt, ze flirt en ze boeit met haar onuitputtelijke energie.

BAROCK is vanaf september 2022 tot en met juni 2023 te zien door het hele land (tour).
Na een eerste serie try outs (deze zijn nog niet toegankelijk voor de pers), staat op vrijdag 4 november een feestelijke première gepland in het DeLaMar Theater in Amsterdam.
www.ellentendamme.nl