Buy website traffic cheap

Het DeLaMar Theater opent officieel zijn theatercafé met live muziek!

door Hans van Oort /  Foto's Melanie Altena

Vanavond veertien september wordt het DeLaMar theatercafé officieel door René van Kooten, hoofdrolspeler in de musical Mamma Mia, feestelijk geopend.

De locatie van het theatercafé zal voor veel theaterbezoekers niet nieuw zijn. Het voormalige luxe restaurant aangrenzend aan het theater is volledig verbouwd en kreeg zo een compleet nieuwe metamorfose.
Aangrenzend aan de entreehal bevindt zich het nieuwe TheaterCafé ‘DeLaMar’ met live muziek. DeLaMar hoopt in het café een ongedwongen huiskamersfeer te creëren, middenin de reuring van het aangrenzende Leidseplein.
In dit nieuwe café kunnen artiesten, bezoekers van het theater en andere geïnteresseerden terecht voor een kop koffie en/of drankjes en borrelhappen.

Cafe de la mar Melanie Altena 0141

Nadat de cast van de Musical Mamma Mia in het DeLaMar theater een ovationeel applaus in ontvangst heeft genomen gaat René van Kooten samen met directeur Andreas Fleischmann richting van het nieuw te openen theatercafé dat inmiddels al is volgelopen met theaterbezoekers.
Na de officiële opening door directeur Andreas Fleischmann neemt René van Kooten deze opening over en verzorgt een sfeervol muzikaal programma met songs uit de tachtiger jaren en oogst daarmee veel applaus bij het aanwezige publiek.
De musicalster van Kooten treedt tot en met 17 september op in dit gezellige café, daarna zullen andere bekende artiesten en ook jonge talenten het stokje overnemen.
Op delamar.nl/cafe komt een overzicht van welke artiesten en wanneer zij de live muziek in het café zullen verzorgen.

Cafe de la mar Melanie Altena 0252

Het café is gezellig ingericht langs een lange muur is een prettig zittende bank geplaatst met tafeltjes en stoelen, verder bruine houten tafels en caféstoelen. Daardoor heeft het café de allure van een bruine kroeg en is gezellig.
Een verhoging in de spotlights is gereserveerd voor de optredende musici en artiesten die live muziek zullen presenteren.   
Sfeervol zijn de prachtige portretten aan de muur van vele bekende artiesten van weleer en heden zoals bijvoorbeeld Mary Dresselhuys, de grande dame van het Nederlands toneel, Ko van Dijk en Willem Nijholt.
Café DeLaMar is op voorstellingsdagen geopend vanaf 18.00 uur en op dagen met een matineevoorstelling vanaf 12,00 uur.
Na afloop van een voorstelling is het café nog ongeveer twee uur open voor een nazit.
Het café biedt een gevarieerde kaart aan met o.a. (speciaal)bier, wijn, cocktails, mocktails, en verschillende borrelhappen. Dit alles tegen een zeer vriendelijke prijs.

Cafe de la mar Melanie Altena 0156Dit theatercafé is dé plek om elkaar te ontmoeten vóór een theatervoorstelling en een kop koffie te drinken.
Na afloop van een voorstelling een ideale plek om na te praten over de voorstelling dit kan met mede theaterbezoekers en/of artiesten die ook worden uitgenodigd.

Een ongedwongen Amsterdamse cafésfeer met fijne live muziek is een waardevolle aanvulling aan het horeca aanbod rond het Leidseplein.