Buy website traffic cheap

Kaartverkoop Jeugd HipHop Opera Lennox is gestart

RIGHTABOUTNOW INC. en De Nationale Opera bewerken het spannende kinderboek ‘Lennox en de gouden sikkel’ tot een hiphop opera in regie van Marjorie Boston. Een muzikaal verhaal over moed, vriendschap, en de ontdekking dat je wereld groter wordt als je meer weet. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Lennox is elf. Zijn vader heeft een geheime afspraak bij de dokter. Wanneer Lennox en zijn vriendinnetje Aya op de dag van de afspraak zijn vaders geluksketting vinden, gaan ze samen op zoek naar het ziekenhuis om de ketting naar hem te brengen - en achter zijn geheim te komen.
Voor het oorspronkelijke boek ontving schrijfster Zindzi Zevenbergen in 2022 de Zilveren Griffel; illustratoren Hedy Tjin en Brian Elstak wonnen het Zilveren Penseel.

Multi-instrumentalist en producer Bnnyhunna (Benjamin Ankomah) schrijft met Lennox zijn eerste opera i.s.m. Neo Muyanga. Maarten van Hinte bewerkt het boek tot een operalibretto.

‘Lennox en de Gouden Sikkel’ is in samenwerking met IXL Sickle Cell Awareness, een stichting die streeft naar meer bekendheid rondom sikkelcelziekte.
Vanaf 27 oktober 2024 te zien in Nationale Opera & Ballet en daarna landelijk op tournee!

Tickets klik hier