Buy website traffic cheap

Marc Martel komt naar Nederland met One Vision of Queen
Marc Martel komt met zijn tributeshow One Vision of Queen in 2024 naar Nederland. De zanger, die in de oscarwinnende film Bohemian Rhapsody de zangstem van Freddie Mercury verzorgde, komt in oktober naar AFAS Live in Amsterdam, De Brabanthallen in Den Bosch en Martiniplaza i n Groningen. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Na een succesvolle tournee door onder andere Duitsland, Oostenrijk en Italië is de show One Vision of Queen feat. Marc Martel volgend jaar voor het eerst in Nederland te zien.

"Vocale reïncarnatie van Freddie Mercury" - New York Times 
Voordat Martel werd omschreven als vocale reïncarnatie van Freddie Mercury (New York Times), bracht hij 13 jaar door met het opnemen en toeren over de hele wereld met de Canadese rockband Downhere. 
 
Queen-drummer Roger Taylor 
In 2011 maakte Martel, met wat aansporing van zijn vrouw en vrienden, een versie van ‘Somebody To Love’ en meldde zichzelf aan voor een wedstrijd om frontman te worden van een officieel tributeconcert, georganiseerd door Roger Taylor, de drummer van Queen.
En met succes, de Youtubevideo ging viral, hij bezocht Ellen DeGeneres show en Martel was de winnaar van de wedstrijd en trad op met Queen-leden Brian May en Roger Taylor. Nu, jaren later, kruipt Marc Martel opnieuw de internationale podia op met het repertoire van de wereldberoemde band Queen, met zijn eigen show: One Vision of Queen.
 
 
One Vision of Queen feat. Marc Martel
• 2 oktober 2024    |   AFAS Live, Amsterdam
• 4 oktober 2024    |   Brabanthallen, Den Bosch
• 10 oktober 2024  |   Martiniplaza, Groningen