Buy website traffic cheap

 Onder de titel ‘Hello Goodbye – The Very Best of the Studio Years’, spelen The Analogues dit keer geen integrale vertolking van een Beatles album maar een selectie van het allerbeste van de albums ‘Revolver’, ‘Magical Mystery Tour’, ‘Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band’, ‘The White Album’, ‘Let it be’ en ‘Abbey Road’.
 
De band behaalde de afgelopen jaren grote successen in binnen- en buitenland met integrale uitvoeringen van de studio-albums (van na 1967) die The Beatles wel opnamen, maar zelf nooit live uitvoerden. Deze missie is volbracht en de ‘Hello Goodbye’ show kan worden gezien als een spectaculaire afronding. 
 
The Analogues stelden zichzelf de lastige opdracht om uit de zes iconische albums een selectie van hoogtepunten te distilleren. "Dat ging niet zonder slag of stoot," zegt musical director Bart van Poppel. "Wij spelen nu al een jaar of zeven al die geweldige nummers van The Beatles, maar we zijn zelf ook nog steeds diehard fans. Met nogal sterke opinies over wat nou écht de sterkste nummers zijn. Met de lijst die we nu hebben ben ík in ieder geval heel tevreden.” Beatles-liefhebbers zijn van harte welkom om in september te komen kijken of ze het met de uiteindelijke keus van de band eens zijn. 
 
The Analogues ‘Hello Goodbye - The Very Best Of The Studio Years’
 
za 3 september Doetinchem, Amphion
 
vrij 9 september Tilburg, 013
 
za 10 september Groningen, Spot
 
ma 12 september Emmen, Atlas Theater
 
vrij 16 september Amsterdam, Ziggo Dome
 
za 17 september Amsterdam, Ziggo Dome

Kijk hier voor meer informatie en kaarten.