Buy website traffic cheap

The Analogues Sideshow kondigen clubtour aan

'Introducing The Analogues Sideshow', het nieuwe en eerste eigen album van de succesvolle Beatles-tribute band The Analogues stijgt deze week door naar de eerste plaats van de GfK Dutch Album Top 100. "Geen beter moment om onze eerste clubtour aan te kondigen", laat de band vandaag in hun online dankbetuiging weten. De tour kreeg de titel 'Introducing The Analogues Sideshow & other stories' en staat van 1-16 december in zes grote clubzalen door het hele land.

Begin deze maand brachten de leden van 'The Analogues' onder de naam 'The Analogues Sideshow' hun eerste 'eigen' album uit. Bijzonder omdat ze als 'The Analogues' afgelopen weekend voor 2 uitverkochte Ziggo Domes stonden met hun nieuwe 'Hello Goodbye' show. De vraag rees of je als succesvolle Beatles-tributeband  dan ook nog zonodig een eigen plaat moet maken. Het antwoord werd gegeven door de zonder uitzondering lovende recensies en wordt nu bekrachtigd door een #1 notering in de Album Top 100. De band maakt van de gelegenheid gebruik om voor december een clubtour langs 6 grote clubzalen aan te kondigen.

Introducing The Analogues Sideshow & other stories 
The Beatles reproduceren, met alles erop en eraan: blazers, strijkers, geprojecteerde animaties en zonodig een harp, dat is men inmiddels gewend van 'The Analogues'. Bij 'The Analogues Sideshow' zal het iets kleinschaliger gaan. Met minder toeters en bellen maar met hetzelfde muzikale vakmanschap. En met dezelfde passie voor de sixties en seventies die overduidelijk als inspiratie voor de nieuwe tracks hebben gediend. “Bij 'The Analogues' weet het publiek wat het tijdens de show kan verwachten, en dat is goed,” zegt bassist en producer Bart van Poppel. “...maar ik denk dat we met Introducing The Sideshow (& other stories) in de clubs veel mensen gaan verrassen."

Introducing The Analogues Sideshow & other stories - clubtour (tickets en info)
Donderdag 1 december - Breda, Mezz
vrijdag 9 december - Rotterdam, Annabel
Zaterdag 10 december - Amsterdam, Paradiso
Zondag 11 december - Utrecht, Tivoli/Vredenburg
Donderdag 15 december - Eindhoven, Effenaar
Vrijdag 16 december - Arnhem, Luxor

'Introducing The Analogues Sideshow' in de pers
"Een plaat met louter hoogtepunten waar de songs centraal staan en de muzikaliteit van een ieder een hoofdrol opeist" **** Written in Music
"Klassieke popsongs die nooit als flauwe persiflages klinken" **** Het Nieuwsblad BE
"In elk nummer gebeurt veel. Mooie melodieën, grappige vondsten en vindingrijke arrangementen" (Parool)
"The Analogues kunnen meer dan heel goed Beatles liedjes spelen" **** DvhN

"Dit album staat vol prettig in het gehoor liggende ambachtelijke gitaarpop, met fraaie meerstemmige vocalen en indrukwekkend virtuoos gitaarwerk" (Oor)

Foto: Carin VerbruggenKijk en luister:
Introducing The Analogues Sideshow (Spotify)
Goodfoot, Maginn (Youtube)

www.theanalogues.net