Buy website traffic cheap

Winnares The Voice Kids en Ministars jongste artiest bij Fred van Leer

Met trots kondigt Fred van Leer zijn jongste ‘Friend’ aan voor Fred & Friends in Rotterdam Ahoy op 22 & 23 september. Emma Kok, winnares van de The Voice Kids 2021 en bekend van het nummer ‘Laat mij een vlinder zijn’ die al meer dan een jaar in de top 10 van de Zapp Kids top 20 staat.

Fred: "Emma is een fantastische zangeres. Zo jong, en dan al zo’n dijk van een stem. Ik hou d’r van! Bovendien verdient Emma een groot podium en ik ben blij dat we haar dat met Fred & Friends kunnen geven. Ondanks haar medische situatie, blijft Emma haar passie volgen. Ze is een voorbeeld voor jong en oud."

Fred & Friends wordt net als afgelopen editie een heerlijke, hysterische avond vol met te gekke liveoptredens, dans, spektakel, toeters en bellen. Eerder werd al bekend dat ook Diggy Dex, Nyassa Alberta, Jopie Parlevliet, Envy Peru en Mart Hoogkamer hun opwachting zullen maken. Meer artiesten worden de komende tijd aangekondigd.

Emma is geboren op 12 maart 2008 in Maastricht. Als jongste van drie kinderen wilde ze al op jonge leeftijd muziek maken. In 2020 gaf ze zich op voor The Voice Kids en dat werd een succes. Want in 2021 won ze The Voice Kids seizoen 10. Samen met Tjeerd Oosterhuis maakte ze haar eerste single ‘Laat Mij Een Vlinder Zijn’, die al meer dan een jaar in de top 10 van Zapp Kids Top 20 staat. In 2022 stond ze twee keer op het podium van het theater met haar eigen show en band. Naast haar eigen theatershows waren uiteenlopende concerten met het Nederlands Douane Orkest, de Nationale Kinderdodenherdenking in Den Haag, Zapp Muziekfeest op het Plein in Houten, Tina Festival en diverse TV programma’s enkele hoogtepunten.

In 2023 deed Emma mee met de nieuwe talentenshow Ministars van SBS6. Met het lied ‘Voilà’, waar Emma een videoduet zong met Barbara Pravi, werd Emma de winnares van het eerste seizoen van Ministars.

Emma is ambassadeur van het Sophia Kinderziekenhuis, Kinderonderzoekfonds Limburg en het Jeugdfonds Sport en Cultuur In het nieuwe programma Ministars kondigde Emma aan dat ze een eigen stichting wilde oprichten voor haar lichamelijke aandoening gastroparese. Inmiddels heeft Emma haar eigen stichting : gastrostars.nl. Met haar eigen stichting wilt ze meer bekendheid en begrip krijgen voor mensen die lijden aan deze ziekte.

Tickets voor Fred & Friends op 22 & 23 september zijn verkrijgbaar via www.fredandfriends.nl en www.eventim.nl