Buy website traffic cheap

Music Nordin Maouli: Van Pianist tot Verdediger

Foto's  Mark van Stokkom -  Sjoerd Hilckmann

Een Verhaal van Passie en Toewijding

Nordin Maouli (geboren op 2 mei 1991 te Rotterdam) heeft tot nu toe een opmerkelijke reis afgelegd: van een jonge pianist tot marinier.
Zijn verhaal weerspiegelt niet alleen zijn passie voor muziek, maar ook zijn toewijding aan zijn land en de gemeenschap. Het is zijn passie vleugel en krijgsmacht met zijn pianospel te verenigen.

Over Nordin Maouli
Op zevenjarige leeftijd begon Nordin zijn muzikale reis met pianolessen in Rotterdam. Ondanks aanvankelijke terughoudendheid, ontdekte hij al snel zijn liefde voor muziek dankzij de steun van zijn ouders.
Maar zijn reis nam een onverwachte wending, toen hij op zijn 18e zijn roeping vond, om bij het Korps Mariniers te gaan. Als marinier, inmiddels al drie keer uitgezonden, combineert Nordin nu zijn passie voor muziek met zijn dienst bij de mariniers, waarbij hij optreedt als een bron van inspiratie voor anderen die hun passies willen nastreven, zelfs in onverwachte omstandigheden.

"Of het nu op het podium is of op het slagveld, mijn passie voor muziek en mijn toewijding aan het helpen van anderen blijven mij leiden," zegt Nordin.

Music Nordin Maouli: Van Pianist tot Verdediger

Debuutsingle UNBOUND
"Unbound", de debuut-EP van Nordin Maouli, omarmt vrijheid en zelfexpressie. Deze betoverende compositie wordt gepresenteerd in twee versies: een indrukwekkende pianosolo en een versie met prachtige strijkersarrangementen. Laat je meeslepen door de diepgaande emotie en passie van "Unbound" terwijl je jezelf verliest in de prachtige klanken.
Nordin zal twee versies van “Unbound” uitvoeren: pianosolo én een versie met strijkersarrangement: Kattalin Butron (viool) en Paula Lebón (cello). Producer van de strijkersversie is Martijn Groeneveld.

Theatervoorstelling “Vleugel Vrij”
Samen met veteraan Robin Imthorn trekt Nordin door Nederland. Met Nordin krijgt het verhaal van "Vleugel Vrij" een extra dimensie door de toevoeging van muziek. Het stuk vertelt het inspirerende verhaal van Robin Imthorn, een gedecoreerde oorlogsveteraan, en volgt zijn reis van oorlogstrauma naar bevrijding en het bereiken van iets buitengewoons. Deze krachtige theatrale ervaring benadrukt veerkracht en het overwinnen van tegenslagen.

Voor meer informatie klik hier