Buy website traffic cheap

De 8e Theaterroute Huizen heeft als thema Dromen

24 September is de première van alweer de 8e Theaterroute Huizen. Een theater evenement waar wij ieder naar uitkijken. Genieten van meerdere kleine voorstellingen die gespeeld worden in het plaatsje Huizen en haar nabije omgeving.

Het  thema van dit jaar is Dromen
Iedereen droomt. Als je slaapt, maar ook overdag.
Gewone mensen met alledaagse fantasieën en hemelbestormers met geweldige idealen.

Een dorp vol bijzondere verhalen in een wereld waarin alles mogelijk is. Verleden, heden en toekomst komen opnieuw samen in negen nieuwe voorstellingen over de historie van het mooie dorp Huizen. Dit jaar word je mee genomen in de nachtmerries, illusies en visioenen van historische en hedendaagse mensenkinderen. Uniek en herkenbaar, maar altijd verwonderend.

De cast
De cast van dit jaar bestaat onder andere uit, Hilke Bierman, Hugo Haenen, Tamar Floor (Sister Act dit jaar), Aukje van Ginneken, Bartho Braat, Marloes van den Heuvel, Diana Dobbelman, Timon Moll (vroeger acteur, nu regisseur Chateau Meiland).

Aangevuld met aanstormende talenten van de Frank Sanders Academie.

Zoals de naam  Theaterroute het al aangeeft het is dit evenement een route. Op verschillende, vaak zeer bijzondere, locaties in Huizen en omgeving worden de voorstellingen gespeeld. Na iedere voorstelling loopt het publiek weer naar de volgende voorstelling.
Een zeer aangename manier om te genieten van de mooie verhalen die er verteld worden.

De Theaterroute Huizen is een uniek cultureel evenement. Lees hier ons verslag van de zesde theaterrorute
Klik hier voor de laatste kaarten