Buy website traffic cheap

Onlangs maakten hoofdrolspelers Doris Baaten en Linda Wagenmakers bij Tijd voor Max bekend dat zij komend theaterseizoen te zien zijn in de voorstelling Rust en vreugd van de schrijver van de succesvolle Hendrik Groen-dagboeken. De cast wordt compleet gemaakt door Joep Onderdelinden, Wil van der Meer, Sanne Franssen, Scott Reniers en Mats Hoogland. Bruun Kuijt tekent voor de regie en bewerkt de tekst van Hendrik Groen in samenwerking met Eva Keuris. Producent Bos Theaterproducties bracht eerder met veel succes de Hendrik Groen trilogie in de theaters; een opvolger kon daarom niet uitblijven. Voor Rust en vreugd is Bos Theaterproducties nog op zoek naar amateurs die mee willen spelen. Rust en vreugd is van 15 maart t/m 15 juni 2024 in het diverse theaters te zien. Première is op 2 april 2024 in De Leidse Schouwburg. De kaartverkoop is gestart.

Hendrik Groen
Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het een groot succes: de zalen bij Pogingen iets van het leven te maken, Zolang er leven is en Opgewekt naar de eindstreep zaten avond aan avond vol. Een vervolg op dit succes kon dan ook niet uitblijven. De schrijver van Hendrik Groen weet in Rust en vreugd wederom op komische wijze onze maatschappij onder een vergrootglas te leggen. Met veel humor en vilein.

Rust en vreugd
Na de dagboeken van Hendrik Groen, verruilt de auteur het verzorgingshuis voor een volkstuin en kruipt in de huid van de 68-jarige Emma Quaadvliegh. Emma – Doris Baaten - is nog maar kort weduwe als zij tijdens het opruimen een vergeten inschrijving terugvindt voor een tuinhuisje op ‘Rust en Vreugd’. In gedachten aangespoord door haar overleden man gaat ze kijken en wordt op slag verliefd. Dat ze geen groene vingers heeft maakt niet uit, want een gezellige bonte groep medebewoners schiet direct te hulp. Tuincontrole commissies en onderlinge strijd blijken echter de vreugde in het groene paradijs te verstoren. Emma besluit vol bravoure in actie te komen tegen de vele ongeschreven regels. Ondanks haar verdriet vindt ze op de tuin haar geluk weer terug mede dankzij haar nieuwe vrienden.

Amateurs
Bos Theaterproducties is op zoek naar amateurs (m/v/x/) tussen de 30 en 60 jaar mét spelervaring. Op de website is de volledige auditie oproep te lezen, klik hier.