Buy website traffic cheap

Het bruist in Theater Oostpool

Onder leiding van regisseurs Hulst & Tarenskeen zijn de derdejaarsstudenten van de ArtEZ Toneelschool volop aan het repeteren. Binnenkort brengen zij de voorstelling DNA, naar een tekst van de veelgeprezen toneelschrijver Dennis Kelly (bekend van o.a. Girls and Boys). DNA is voor het eerst in Nederland te zien en speelt exclusief in ons huistheater in Arnhem van 4 t/m 8 juni. Kom je ook kijken?

DNA
Wanneer het pestgedrag van een groep tieners escaleert met verregaande gevolgen, blijven de jongeren achter met hun geweten. In paniek moeten ze besluiten hoe om te gaan met hun daad. Maar hoe ga je verder met je leven, wetende wat er is gebeurd? Hoe lang duurt het voordat je wordt ingehaald door de werkelijkheid?

DNA is een duister komisch stuk over vriendschap, moraliteit en het nemen van verantwoordelijkheid. Dennis Kelly bevraagt sociale normen, groepsdynamieken en peer pressure in deze speciaal voor jonge spelers geschreven theatertekst.

Theater Oostpool en ArtEZ Toneelschool
De ArtEZ Academie voor Theater & Dans en Theater Oostpool werken voor de veertiende keer samen. Elk jaar maken derdejaars studenten van de acteursopleiding een voorstelling met Theater Oostpool waarmee een nieuwe generatie acteurs klaargestoomd wordt voor het professionele podium.

Klik hier voor tickets