Buy website traffic cheap

26, 27 en 28 mei in 'Het Amsterdams Theaterhuis'   

‘Peanut Pie’ vertelt het verhaal van Stephen Thomas die zijn leven op eerste gezicht volmaakt op orde lijkt te hebben; getrouwd met zijn jeugdliefde Anna, een goed verdiende baan en een aardig optrekje in het betere deel van Londen. Er is alleen één ding… Stephen is verliefd op een man. Zijn dubbelleven, dat hem langzaamaan parten speelt, dwingt Stephen tot het maken van een keuze tussen veiligheid en maatschappelijke acceptatie of een Boheems bestaan in Parijs. Maar dan blijkt dat deze keuze eerder is gemaakt dan gedacht.

‘Peanut Pie – A Queer Tragicomedy’ is een nieuw geschreven stuk gesitueerd in het Londen van de jaren 40. Een tijd waarin er op maatschappelijk, juridisch en medisch gebied zeer anders tegen homoseksualiteit werd aangekeken. Een stuk over liefde, jezelf zijn, verlies en een onuitstaanbare trek in ‘Peanut Pie’.

Strike Me Pink Productions is een nieuw Engelssprekend theatergezelschap die de Amsterdamse LGBTQIA+ cultuur wilt verrijken met theater voor een (inter)nationaal publiek. Voor meer informatie: www.strikemepinkproductions.com.

Auteur: Ralph Remers
Regisseur: Sita van Sante
Ensemble: Ralph Remers, Harun Balci, Emilia Moscovich, Hugh Mackay, Tamara Richards, Lara Coret, Isis Caljé, Selman Aqiqi, Robert Jan Peters, Ann Morgan,
Ken Kitchen