Buy website traffic cheap

Peter Heerschop en Peter Blok in ijzersterke komedie EEN MAN EEN MAN 

Foto: Piek

De vileine komedie EEN MAN EEN MAN van Kees Prins en Roel Bloemen is terug! Van september tot en met november is de publieksknaller te zien met komisch zwaargewichten Peter Heerschop en Peter Blok in de hoofdrollen.  

EEN MAN EEN MAN toerde zo’n vijf geleden met Pierre Bokma, Kees Prins en Randy Fokke zeer succesvol door Nederland. Op veler verzoek zou de voorstelling al eerder terugkeren, maar dat liep toentertijd door corona en de sluiting van theaters anders. Op 2 oktober 2024 beleeft de herneming met topcast Peter Heerschop, Peter Blok en Jennifer Welts een seizoenspremière in De Kleine Komedie in Amsterdam.
 
Deze vlijmscherpe komedie draait om twee mannen, een tafel en een serveerster. Als een van de oude vrienden naar de wc gaat, herinnert hij zich niet meer waar ze het over hadden. Het ogenschijnlijk kleine detail groeit uit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft. 
 
Peter Heerschop is onder meer bekend van tv-programma’s als Jeuk, Kopspijkers en als teamcaptain bij Ik Hou van Holland, was twintig jaar lang wekelijks te horen met een column op Radio 538 en toerde dertig jaar als onderdeel van cabaretgroep NUHR. Peter Blok speelde in vele theatervoorstellingen, films en series, zoals Zwartboek, CLOACA, Riphagen, Penoza (film en serie) en Anoniem. Jennifer Welts, onder andere te zien in de films Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn en Only You en de Netflixserie Ares, neemt de rol van serveerster op zich. De regie is in handen van Kees Prins.