Buy website traffic cheap

Sanne Wallis de Vries, Bas Hoeflaak, Alex Ploeg en Claire Bender staan vanaf januari 2024 op het toneel in de ultieme relatiedrama Wie is er bang voor Virginia Woolf?. Edward Albee’s Wie is er bang voor Virginia Woolf? is een van de meest gespeelde toneelteksten wereldwijd.

De legendarische George en Martha worden vertolkt door Sanne Wallis de Vries en Bas Hoeflaak. Het gedesillusioneerde echtpaar nodigt na een feestje op de universiteitscampus het net getrouwde stel Nick en Honey, gespeeld door Alex Ploeg en Claire Bender, uit voor een laatste drankje bij hen thuis. Wat volgt is een virtuoos slagveld, een met drank doordrenkte nacht vol vlijmscherpe dialogen, gevaarlijke spelletjes en verbale slachtpartijen. Als geen ander weet dit viertal vileine humor met zwartgallige drama te combineren en elkaar in dit meesterwerk tot het uiterste te drijven.

Wie is er bang voor Virginia Woolf? gaat op 20 januari 2024 in première in de Leidse Schouwburg in Leiden. De regie is in handen van Hanneke Braam, regisseur van theaterbewerkingen als Bonita Avenue en Turks Fruit. Het stuk is van januari tot en met mei 2024 te zien in theaters door heel Nederland.

Tekst Edward Albee
Regie Hanneke Braam
Met Sanne Wallis de Vries, Bas Hoeflaak, Alex Ploeg en Claire Bender
Producent Kobra Theaterproducties