Buy website traffic cheap

Afgelopen vrijdag ging Spring Awakening in première in Amsterdam. Een herneming van een productie die al eerder te zien was in Delamar en Delamar West. Deze derde productie is nagenoeg identiek aan de eerdere versies. Dit keer is de productie niet alleen in Amsterdam te zien, maar ook in andere theaters in het land.

Silvana Rocha, Valerie Lai, Josy Gruijter, Arnout Bultje, Menno Dekker en Tom Di Scala zijn nieuw in de cast van OpusOne. Dave Rijnders, Sterre Verschoor, Juul van de Laar, Shay Lachmann, Sterre Luna Zangirolami, Ad Knippels en Wieneke Remmers speelden al eerder mee en zijn nu opnieuw in de musical te zien. Bas Rijwijk is swing.

Spring Awakening is een prachtige productie met controversiële en gedurfde thema’s als abortus, zelfdoding, homoseksualiteit en kindermishandeling. Thema's die actueel blijven en die op indringende wijze gebracht worden met explosieve rocksongs

5FAD9838 CF66 4D7E 88BA 55D056D668E4
Voorafgaand aan de première presenteerde regisseur Koen van Dijk zijn dagboek over zijn Broadway musical Cyrano. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan Frank Sanders.
Spring Awakening is tot en met 2 juni te zien in diverse theaters in Nederland.

Theaterparadijs heeft de voorstelling al eerder gerecenseerd, dat verslag lees je hier.